🔎 DESPRE SAMSUNG GALAXY S10 5G:
🛒 Orange:
⚖️ COMPARI:

#SamsungGalaxyS105G #5G #Review

Mobilissimo.ro vă prezintă recenzia completă a lui Samsung Galaxy S10 5G, primul telefon 5G care ajunge în teste la noi. Îl găsiţi exclusiv la Orange România, la 5.700 de lei la liber. Avem de-a face cu un soi de Galaxy S10+ mai mare, cu o cameră extra în spate, cu baterie şi ecran mai mare. Parcă e mai sobru şi vine cu 8 GB RAM, 256 GB stocare şi fără slot microSD. Are ecran de 6.7 inch Dynamic AMOLED, o cameră duală în faţă (10 MP + ToF), dar şi o cameră quad în spate. Include senzor de 12 MP principal, camera ultra wide de 16 MP şi telephoto de 12 MP, cu zoom optic 2X, plus senzor Time of Flight. Avem şi baterie de 4.500 mAh, Android Pie cu One UI şi cititor de amprente în ecran. Testăm şi conexiunea 5G în cadrul recenziei!

URMAREȘTE-NE ȘI PE:
source: https://thefirstworldwar.net/

Xem thêm các bài viết về Công Nghệ: https://thefirstworldwar.net/category/cong-nghe/

16 thoughts on “Samsung Galaxy S10 5G Review în Română (primul mobil 5G testat la Mobilissimo.ro)

  1. Felicitari pentru acest videoclip. As vrea sa faci un comparativ intre S10 5G si NOTE 10+5G. As vrea sa stiu si eu daca merita unul dintre cele doua telefoane.

  2. 1. Vezi că rezoluția e 2k nu 4 k cum ai spus la începutul articolului.
    2. De ce naiba faceți toți poze in 4:3 și nu în 16:9, aveți acasă televizoare cu tub? Monitoarele și tv-urile voastre nu sunt in 16:9 ? Dacă aveai iPhone înțelegeam, acolo nu poți schimba formatul, dar aici nu ai nici o scuza.

  3. salut,Alex de cand ai facut review-ul la s10 plus a primit cateva Update-uri la camera printre care si modul noapte camera eu zic ca este la fel cu s10 5g pe care l-ai testat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *