Modern Warfare beloofde een ‘andere’ Call of Duty te worden. In zowel de singleplayer als de multiplayer is het beproefde DNA duidelijk aanwezig, maar daar is tegelijkertijd zo hard aan geklooid dat Raf steeds vaker het woord ‘mutant’ begon te droppen. Niks mis mee. Integendeel zelfs; je schopt Mystique toch ook niet je bed uit?

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste POWER content? Abonneer dan op ons kanaal, het is gratis!

We zijn ook elke maandag, woensdag en vrijdag live op Twitch dus vergeet ons daar ook niet te checken!

Twitch:

En volg ons ook via onze social media zodat je niks mist!
Instagram:
Twitter:
Facebook:
Webstie:

Welkom op het Youtube kanaal van Power Unlimited. Wij zijn een stel volwassen kids die hun passie voor gamen met jou willen delen via onze content. We laten je de gaming wereld zien door middel van onze gekkigheid en humor zoals je die nog nooit hebt gekend! Wil je nooit meer één van onze geweldige video’s missen, abonneer je dan snel het is helemaal gratis! En als je nog meer Power Unlimited wilt zien en bijvoorbeeld live met ons zou willen kletsen kom dan een keer langs in één van onze streams (/Powerunlimited). We zijn namelijk elke maandag, woensdag en vrijdag om 15:00 uur live op Twitch.
Voor meer Power Unlimited kan je ons nog volgen via onze social media en we hebben ook nog een leuke website (PU.NL) met lekker ouderwets geschreven content.

source: https://thefirstworldwar.net/

Xem thêm các bài viết về Du Lịch: https://thefirstworldwar.net/category/du-lich/

Tagged With:

13 thoughts on “Call of Duty: Modern Warfare – REVIEW!

  1. Dit klinkt zo voorgelezen. Luistert niet lekker weg zo. Een review discussie lijkt me wat spontaner en leuker om te kijken!

  2. Jammer. Martin altijd zo lekker spontaan en valt mee tegen dat dit zo is voorgelezen. Heeft wel een hele fijne stem voor reviews

  3. Bedankt voor deze gave review! Door deze review heb ik ervoor gekozen om hem ook te kopen en ben super blij dat ik het heb gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *